Goed aangekomen in Valencia

Vanochtend in alle vroegte met mijn ouders en een twintigtal andere deelnemers met het vliegtuig in Valencia aangekomen. We zijn natuurlijk direct naar het circuit gereden om alles wat de organisatie van de Rotax Max Grand Finals 2014 voor ons klaar gezet heeft goed te bekijken. En net als vorig jaar waren we weer vet onder de indruk. Wat een organisatie gaat er aan zo’n evenement vooraf, echt petje af. Na het circuit bekeken te hebben snel naar het hotel en daarna met Jacco (JVDPower) van Dijk, Gerard Traarbach en Frens Langenberg nog even Valencia in. Morgen zal ik proberen wat foto’s te maken van mijn plekje gedurende deze #GFValencia en hoe alles er uit ziet.

Groetjes Bryan,

Zo ziet een Spaans circuit er dus uit

Zo ziet een Spaans circuit er dus uit

Ons Hotel deze week

Ons Hotel deze week

Mijn merk CRG in de paddock

Mijn merk CRG in de paddock

Pa is blij met zijn hotelkamer.

Pa is blij met zijn hotelkamer.

Op weg naar het circuit.

Op weg naar het circuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *